Business Club & Grant Cardon - Грант Кардон - Правилото 10Х 

 

РЕФЕРЕНЦИИ:

"Обичам тази книга. Правилото 10Х е толкова вярно! То смело назовава най-големия проблем, който хората избягват и след това се чудят защо не са постигнали целите си: РАБОТА!"
– ЛАРИ УИНГЕТ, Автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс

"Ако не смятате, че целеполагането е важно в живота, не си правете труда да четете Правилото 10Х. Ако го смятате за важно... Грант вдига летвата по темата с новата си книга. Дайте я на приятел или колега и тя ще промени живота им."
– БИЛ ДЖЕНКИНС, Национален директор продажби, Кавазаки Моторс Корп.

"Грант Кардон уцелва в десятката с Правилото 10Х, назовавайки истинската причина, поради която хората преуспяват в която и да е област в живота!"
– БРАЙЪН ТРЕЙСИ, Изпълнителен Директор, Brian Tracy International.
Автор на над 45 бестселъра

Правилото 10X

Тази книга ще умножи по 10 успеха, който сте постигнали до момента.

Ако преследвате големи цели, не трябва да се задоволявате с обикновеното. За да постигнете следващото ниво, трябва да разберете желаното 4-то ниво на действие. Това 4-то ниво, също познато като Правилото 10X, е нивото на действие, което ще гарантира на компаниите и отделните индивиди постигане на техните цели и стремежи.

​Научете се да определяте количеството усилия, необходими, за да си гарантирате успех и да сте сигурни, че ще продължите да оперирате при тези масивни нива през целия си живот.

Цена на книгата - 24.90лв.
Доставка - 4.00лв.
(Доставката се извършва до посочен от Вас адрес от куриерска фирма Тип Топ Куриер.)  Брой: *     или   поръчйте 2-те книги в комплект
 
Начин на плащане: *
  1. Банков превод
  2. Плащане с кредитна/дебитна карта

Данни за фактура -