Business Club & Grant Cardon - Грант Кардон - Ако не си първи, си последен 

 

РЕФЕРЕНЦИИ:

"Тази книга е зов за пробуждане. Докато целия свят се оплаква от проблеми, Грант Кардон работи по решенията. Ако не искате да съжалявате в живота си за това, че не сте постигнали мечтите си, прочетете тази книга и разгорете пламъка на живота си!"
– Д-р Тони Алесандра, Мотивационен лектор от Залата на славата (Hall-of-Fame) и автор на Платиненото правило

"Ако книгата на Грант не ви мотивира да мислите по-мащабно, да работите по-умно и да постигате повече отколкото някога сте мислели, че е възможно, то тогава „кутията“, в която сте заседнали може да се превърне в ковчег! Извадете мечтите си от килера, прегърнете своята игра и се пригответе да препуснете във вихъра на живота!"
– Дейв Андерсън, Президент, LearntoLead, и автор на Как да управлявате бизнеса си по ПРАВИЛАТА

"Почти всички съвети за продажби, които са ви давали, ще ви поставят на последното място. Прочетете тази книга и разберете как да финиширате първи!"
– Франк Румбаускас, бестселър автор на Ню Йорк Таймс, NeverColdCall.com

Ако не си първи,
си последен

Конкуренцията трябва да се използва само, когато доминирате над нея.

Не всеки може да осъществи продажбата, да спечели играта или да е лидер в пазара. Когато икономиката се свива, става още по-трудно да продадете продуктите си, да поддържате клиентската си база и да спечелите пазарен дял. Грешките струват по-скъпо, а провалът се превръща в реална възможност за всички онези, които не доминират. Ще се научите как да продавате продуктите си, когато другите не успяват и да спечелите пазарен дял от своите конкуренти. Почти всички съвети за продажбите, на които са ви учили, ще ви заведат до последното място. Прочетете тази книга и научете как да постигнете максимален успех в бизнеса!

Стратегии за продажба, за да ДОМИНИРАТЕ НА ПАЗАРА и ПОБЕДИТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА!

В реалния живот не всеки получава награда само за участие. Или печелите, или губите. Ако сте в бизнеса в свиваща се икономика, да спечелите означава едно: да сте първи.
„Ако не си първи, си последен“ е вашата книга със стратегии за постигане на висоти, увеличавайки продажбите, увеличавайки печалбата и създавайки нови възможности независимо от икономиката. Нека враговете ви се оплакват от мизерни условия на продажба!
Те могат да се крият под леглата си, докато вие използвате практическите инструменти и стратегии в този наръчник, за да работите и постигате резултати.

Без намиране на оправдания и проблеми, „Ако не си първи, си последен“ ще ви даде:
• Нагласа за напредък и завладяване
• Тайната сила на „глада“
• Вашият план за свобода
• Защо доминацията означава да се пренебрегнат социалните норми
• Как да предизвикате „уау“ въздействие
• Как да превърнете непродадените продукти в продажба СЕГА
• Графикът на силните – точната формула за личен успех
• И още много!

Дори и в свиваща се икономика, можете да стигнетедо върха в своята кариера и бизнес, а върхът е правилното място! „Ако не си първи, си последен“ ще ви предостави доказан набор от инструменти, за да откриете възможностите и да ги използвате преди своята конкуренция. Вземете този мощен наръчник и няма просто да успеете, а ще доминирате.

Цена на книгата - 24.90лв.
Доставка - 4.00лв.
(Доставката се извършва до посочен от Вас адрес от куриерска фирма Тип Топ Куриер.)  Поръчайте тази книга

  Брой: *     или   поръчйте 2-те книги в комплект
 
Начин на плащане: *
  1. Банков превод
  2. Плащане с кредитна/дебитна карта

Данни за фактура -