Business Club & Grant Cardon - Грант Кардон - Наръчник за приключване на сделки 

 

РЕФЕРЕНЦИИ:

“Грант се фокусира върху продажбите от реалния свят. Много хора, които дават съвети по продажби не са продали нищо в живота си. Техниките на Грант са изваяни от реалния живот и работят в реалния живот. Това е най-добрата книга за приключване на сделката, която ще видите.”
– Дънкън Скари, Moore & Scarry Advertising

“Това е вашата „Библия“ за приключване на сделки и преговори. Никой търговец не бива да остава без нея!”
– Джон Костокос, Професионален търговец

“Светът е изпълнен с търговци, но липсват майстори на сделките. Тази книга ще ви направи професионалист.”
– Микеле Сюърд, Изпълнителен Директор на Protégé Financial

“През 20-годишния ми опит в бизнеса, не срещнах нищо, което дори да се доближава до Грант Кардон. Недейте просто да си купувате тази книга, купете я за целия си екип, както направих аз!”
– Марк Хох, Директор продажби

“Не се заблуждавайте, че сте търговци, ако не можете да приключвате сделки. Продажби без затваряне на сделки изобщо не са продажби. Това е все едно да сте женени без съпруга...невъзможно е!”
– К.П, Изпълнителен Директор, Elan Vital LLC

“Информацията в „Наръчника за приключване на сделки“ може да се приложи за всеки тип търговска позиция. Вземете я, прочетете я, научете я и ще просперирате.”
– Джон Хамлин, Изпълнителен Директор Hamlin and Assoc.

“Започнах да изучавам стратегиите за приключване на сделката на Грант така, както астроном би изучавал звездите и за мен ‘Приключването’ се превърна в най-лесната част от продажбата. Днес съм в топ 1% от търговците в света, благодарение на информацията в тази книга.”
– Карлос Пантера, Професионален майстор на сделките

“Грант Кардон изкачи изкуството на затваряне на сделката до същите нива, до които Тайгър Уудс изкачи играта на голф. Грант, стртагеиите ти за приключване на сделката, съветите ти и вдъхновението за живота, ми дадоха насока и цел.”
– Микеле Клапрат, Топ жена-търговец, Gauthier Group

“Не се опитвайте да се конкурирате без да сте подготвени с пълния арсенал от техники за затваряне на сделката на Грант Кардон! Информацията само в една от стратегиите на Грант може да ви донесе стотици хиляди долари.”
– Уорън Хейнс, Бизнесмен

“Грант ще ви научи как да затваряте сделката и да продавате така, че да можете да спите нощем. Той е майсторът на сделките и ще ви научи неща, които ще са с вас дълги години напред. Неговите книги са за цял живот, а не някаква мода на месеца.”
– Брад Хааг, Изпълнителен директор и основател, Haag Investment Group

Наръчник за приключване на сделки

Проучване сред над 1100 търговеца показва, че справянето с възражения и затварянето на сделката са най-слабите страни на ВСИЧКИ търговци.

Написах Наръчникът за приключване на сделки за ВАС, за да станете ВЕЛИКИ в преговорите и приключването на сделките.

Гарантирам Ви, че това ще е най-добрата и най-нова инфомация, която някога ще прочетете или чуете за това как да затворите сделката.

Над 126 от най-великите реплики, които ще чуете – как да ги използвате, кога да ги използвате и как да се справите с ВСЯКО възражение, което ще използват клиентите Ви.

100% ОТ ПРИХОДИТЕ ВИ ЗАВИСЯТ ОТ ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА СДЕЛКАТА!

Омръзна ли Ви да продавате и да не затваряте сделки?

Затварянето на сделката е 20% от времето за продажба, но 100% от прихода Ви.

Цена на книгата - 24.90лв.
Доставка - 4.00лв.
(Доставката се извършва до посочен от Вас адрес от куриерска фирма Тип Топ Куриер.) 
Начин на плащане: *
  1. Банков превод
  2. Плащане с кредитна/дебитна карта

Данни за фактура -